Stabileste ce macara ti se potriveste

Macarale de mare tonaj pentru orice necesitate

Compania noastra, CRAN, va pune la dispozitie o serie de solutii rentabile in domeniul constructiilor. Oferim spre inchiriere macarale de mare tonaj, incepand de la 12 t/f pana la 250 t/f, utilajele fiind de ultima generatie.

Oferim intodeauna o solutie optima pentru proiectul dvs, iar o macara mereu va fi o necesitate in orice proiect din domeniul constructiilor. Fie ca este vorba despre un proiect de mare anvergura, fie ca este vorba despre un proiect mai mic, solutiile stau intotdeauna la noi.

Oferim suport si consultanta pe partea de inchiriere macarale pentru orice client care se afla in necesitate.

macarale-1

Inchiriere macarale – o solutie la indemana oricui

Cu ajutorul serviciilor de inchiriere macarale vei reusi sa manipulezi cu mare usurinta marfa, materialele de constructie, montajele speciale sau alte servicii efectuate cu aceste utilaje.

Macaralele oferite spre inchiriere:

  • au un design compact si sunt usor de manevrat;
  • sunt foarte usor si rapid de montat in locul cu pricina;
  • bratul are o capacitate de ridicare foarte buna;
  • Macaralele sunt special adaptate la orice conditie de amplasare, astfel incat, nicio lucrare sa nu fie greu de terminat.

De cand suntem activi pe piata inchirierilor, ne-am marit flota de macarale, mai variata si mai moderna, astfel ca, fiecare client va avea parte de tipul de macara dorit, fara sa fie pe lista de asteptare. Acest lucru se datoreaza si cerintelor clientilor tot mai vaste. Clientii mereu vin cu cerinte noi, pe care noi, ca firma de top in acest domeniu, vrem sa le indeplinim prompt si cu seriozitate.

Siguranta la fiecare utilizare de macarale

Punem pe primul loc siguranta angajatilor si clientilor, asa ca luam de fiecare data masuri de precautie. Macaralele sunt revizuite periodic, astfel incat, sa nu existe nici o problema la locul de munca iar riscul unui accident sa fie. Reviziile sunt facute de o echipa de mecanici, care trateaza fiecare macara cu atentie si precizie, pentru a nu omite nici cea mai mica defectiune.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la numarul de telefon sau pe adresa de email. O echipa de specialisti va vor prelua comanda si impreuna cu ei stabileste ce macara ti se potriveste !

Modele de macarale

DEMAG 60 TONE

Descarca fisa tehnica

GOTTWALD 150 TONE

Descarca fisa tehnica

GROVE 35 TONE

Descarca fisa tehnica

KATO MOBIL 25 TONE

Descarca fisa tehnica

KATO MOBIL 30 TONE

Descarca fisa tehnica

KATO 16 TONE

Descarca fisa tehnica

KATO 20 TONE

Descarca fisa tehnica

KATO 30 TONE

Descarca fisa tehnica

KATO 40 TONE

Descarca fisa tehnica

KATO 50 TONE

Descarca fisa tehnica