Trailere

Trailere destinate transportului agabaritic

Solutii optime pentru transporturi agabaritice sau grele prin intermediul unor echipamente de tip trailer sau platforma, care pot fi inchiriate cu scopul desfasurarii in bune conditii a marfurilor de orice tip. Dispunem de un sistem de management competent si de un personal calificat, care va ofera garantia unui transport sigur, atat din punct de vedere al dotarilor si accesoriilor pe care le detinem, cat si in concordanta cu prevederile legale in vigoare. Datorita experientei vaste si volumului de marfuri transportate in timp, Cran are o oferta flexibila de transport, oferindu-va astfel un raport calitate-pret avantajos, care sa fie axat pe nevoile si bugetul de care dispuneti.

Inchiriere trailere si platforme – o alegere eficienta pentru transportul marfurilor

Indiferent de categoria de marfuri pe care vreti sa o transportati, Cran este solutia de care aveti nevoie. Discutati cu unul dintre specialistii in transporturi pentru a beneficia de toate informatiile necesare – dimensiunea si capacitatea trailerelor sau platformelor pe care trebuie sa le utilizati pentru greutatea pe care o transportati, distanta parcursa si data fixa sau nu de descarcare.

trailere 1

Utilizare trailere – mai multa capacitate si fiabilitate, mai putina complexitate

Incercam sa ne dezvoltam permanent resursele si cunostintele pentru a va oferi servicii complete si solutii eficiente pe masura cerintelor dumneavoastra. Dispunem de echipamente si accesorii de ultima generatie si coordonam atent fiecare detaliu, astfel incat marfa pe care o transportati sa ajunga la destinatie in depline conditii de siguranta. Consultati oferta de pret !