Ridicari speciale

Ridicari speciale cu automacarale

Specializati in inchirierea macaralelor de mare tonaj, Cran ofera si alte servicii precum ridicari speciale, destinate manevrarii autoturismelor, camioanelor si altor utilaje cu tonaj ridicat, aflate in spatii inguste. Pentru interventiile in locurile greu accesibile Cran va pune la dispozitie o gama variata de automacarale si o echipa calificata, care se va ocupa cu atentie de remedierea problemelor cu care va confruntati.

lucrari-speciale-de-ridicare-transformator-100-tone

Inchirieri automacarale destinate ridicarilor speciale in siguranta

Utilajele si echipamentele pe care vi le punem la dispozitie sunt revizuite periodic, sunt adaptate pentru orice situatie dificila de amplasare si se afla intr-o stare foarte buna de functionare, astfel ca intreg procesul de ridicari speciale cu automacarale se va efectua in conditii de maxima siguranta. Orice proiect complex necesita o experienta in vasta in domeniu, seriozitate si implicare in manipularea incarcaturilor grele, iar Cran are solutia pentru toate activitatile dificile de acest tip pe care le intampinati.

Avantajele colaborarii cu Cran pentru inchirierea automacaralelor pentru ridicari speciale

Profesionalismul, promptitudinea si calitatea sunt principii solide dupa care noi ne ghidam in prestarea eficienta a serviciilor pe care le practicam. Si pentru ca ne dorim sa va oferim garantia unei lucrari finalizate cu succes, va punem la dispozitie un personal pregatit pentru pentru orice situatie, indiferent de gradul de dificultate al acesteia, de asemenea si suport tehnic pe tot parcursul proiectului.

Galerie foto – ridicari speciale