Platforme

Platforme auto usor manevrabile

Deoarece intelegem nevoile clientilor nostri si apreciem calitatea, noi va punem la dispozitie o gama completa de platforme auto, pe care le puteti inchiria oricand aveti nevoie de acestea. Platformele noastre sunt foarte joase si usor manevrabile, astfel ca va ajuta sa faceti economii la consumul de carburant. Sarcina acestora poate ajunge pana la cote inalte fiind disponibile in toate dimensiunile si acoperind toate greutatile.

Tarife avantajoase pentru inchirierea platformelor auto

Suntem o companie specializata in inchirierea de platforme auto de toate dimensiunile, astfel ca va puteti baza pe serviciile si echipamentele noastre oricand aveti nevoie. Intotdeauna raspunem clientilor nostrii cu servicii personalizate, promptitudine si tarife cat mai avantajoase, stabilite in functie de perioada de inchirere.

Pentru tractarea unei remorci de tip platforma aveti nevoe de permis categoria E. Asadar, conditiile de inchirere a unei platforme auto presupun o copie dupa CI, copie talon masina cu care veti tracta, copie permis conducere categoria mentionata si desigur, achitarea taxei de inchiriere.

platforme-1

Oferim consultanta in alegerea platformei auto

Toate utilajele si echipamentele destinate transportului de mici si mari dimensiuni provin de la companii importante, astfel ca veti beneficia de calitate superioara si nu veti intampina probleme de natura tehnica. In plus, noi va stam la dispozitie cu informatii si consultanta, pentru a ne asigura ca faceti cea mai buna alegere. Pentru mai multe informatii despre ofertele noastre, va rugam sa ne contactati.