Transport agabaritic

Cele mai bune solutii de transport agabaritic

Indiferent de dimensiunea marfurilor, Cran Bt HD va ofera cele mai bune solutii de transport agabaritic. Specializata in domeniul inchiriereii de macarale, camioane si remorci de mare tonaj inca din anul 2006, reusim sa oferim conditii deosebite de transport si logistica clientilor care ne aleg. Avem o vasta experienta in domeniul transporturilor de mare tonaj, astfel ca va oferim tot ceea ce aveti nevoie pentru ca marfa dumneavoastra sa ajunga in siguranta la destinatie.

AGABARITIC

Transportul agabaritic Cran Bt HD asigura un drum fara probleme

Trailerele si utilajele de care dispunem sunt ideale pentru transportul echipamentelor agricole de mici si mari dimensiuni, utilajelor de constructii (excavatoare, buldozere, incarcatoare frontale, dumpere etc), structuri metalice folosite in constructii civile si industriale si diverse alte echipamente din industrii diferite. Orice transport agabaritic necesita remorci si trailere moderne, de calitate superioara, care sa asigure un drum sigur si fara probleme neasteptate.

Raspundem celor mai complexe cerinte de transport agabaritic

Noi dispunem de toate echipamentele necesare pentru ca aceste transporturi sa raspunda celor mai complexe posibilitati de transport, dar si celor mai exigente cerinte primite de la clientii nostri. Totul este atent coordonat, iar logistica exceptionala este asigurata cu echipamente de ultima generatie. In plus, buna organizare ne ajuta sa raspundem solicitarilor dumneavoastra intr-un timp cat mai scurt. Pentru mai multe detalii despre tarifele si serviciile noastre de transport agabaritic, va rugam sa ne contactati. Reprezentantii nostri va stau la dispozitie cu informatiile necesare oricand.